Distributie produse de larg consumbauturi alcoolicebauturi racoritoare

Mai mult decat un intermediar

Fiind mai mult decat un intermediar intre producator si consumator, SC CUB SRL este un partener flexibil cu scopul de a oferi valoare atat pentru furnizor cat si pentru retailer. Trebuie sa ne ridicam intotdeauna la standardele impuse de furnizorii nostri.

SC CUB SRL a fost creat pentru a oferi aceasta valoare. Ne concentram sa aducem pe piata produse competitive, de buna calitate intarind legatura dintre producator si consumator.

Rapid si Flexibil

Mai mult de 2000 de comercianti cu amanuntul din judetele Constanta si Tulcea beneficiaza de serviciile de distributie si logistica oferite de SC CUB SRL. Printre principalele categorii de produse putem enumera bere si alte produse pe baza de alcool, precum si sucuri, bauturi energizante si ape minerale.

Echipa noastra de vanzari are la dispozitie 27 de autoturisme pentru a putea ajunge intotdeauna repede la dumneavoastra pentru preluarea comenzilor.

Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp. Dispunem de 25 de vehicule de transport marfa cu capacitati intre 0.5 si 9 tone, ceea ce ne confera avantajul flexibiliatii si vitezei.

“Ne-am construit afacerea de distributie de la zero, scazand in mod semnificativ costurile de distributie si eficientizand continuu metodele de distributie a produselor.”

CUB SRLValentin Sutaru