Servicii logisticadepozitaredistributie produse

Apeland la serviciile noastre logistice va veti reduce timpul si efortul finaciar putand sa va ocupati de activitatile zilnice ale firmei dumneavoastra. SC CUB SRLĀ este gata pentru a face fata oricaror provocari in ceea ce priveste operatiunile de depozitare, incarcare, transport si descarcare.

Logistica personalizata

Afacerea dumneavoastra este unica si merita servicii si solutii unice pentru a face functia de transport si logistica. Primul si cel mai important scop al nostru este de a evalua nevoile dumneavoastra si a intelege indicii cheie. Acest pas cheie ne permite noua sa cream si sa gestionam solutia perfecta de management al lantului de aprovizionare pentru afacerea ta.

Reducerea cheltuielilor

Folosind serviciul de logistica de la SC CUB SRL, evitati costurile ridicate ale unui department nou in cadrul firmei dumneavoastra. Experienta si cunostintele noastre in domeniul aprovizionarii garanteaza un serviciu eficient si cu costuri reduse.

Servicii Logistica

Lant logistic

Cand vine vorba de logistica activitatii dvs. si managementul lantului de aprovizionare, suntem mai mult decat un partener de afaceri. Suntem un partener logistica pentru care cresterea eficientei, deschiderea de noi piete si inbunatatirea serviciilor fac parte din activitatea noastra zilnica.

Spatii depozitare

Depozitele si platformele noastre din judetele Constanta si Tulcea insumeaza peste 11.500 mp si garanteaza siguranta marfurilor dumneavastra. Avand capacitate de transport intre 0.5 si 40 tone facem fata oricaror provocari de transport.

“Filozofia noastra se bazeaza pe construirea de relatii pe termen lung, cu lideri exceptionali care cunosc valorile firmei noastre si pretuiesc cel mai important activ al companiilor: oamenii.”

CUB SRLValentin Sutaru